Kategorie receptů
- Autor: EVHLA
- Doba přípravy (min.): 1
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno červené | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 75 |
Sádlo vepřové škvařené | 60 |
Rajský protlak | 70 |
Srnčí kýta | 920 |
Cibule | 410 |
Dochucovadla:
sul, pepr, paprika, jalovec, chili, kmin, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 9017 kJ
Bílkoviny (g): 218,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 147,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1288 kJ
Bílkoviny (g): 31.1, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.