Kategorie receptů
- Autor: ilona
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 280 |
Celer bulva | 350 |
Mrkev | 400 |
Petržel - kořen | 226 |
Cibule | 100 |
Okurky sterilované průměr | 150 |
Dochucovadla:
nové koření,ocet,sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 3211 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 803 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 39.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 17.3, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.