Kategorie receptů
- Autor: rsedmikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 300 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 5 |
Mléko kefírové nízkotučné | 500 |
Vlašské ořechy | 100 |
Dochucovadla:
2 káv.lž.sody bikarbony
Energetická hodnota celkem: 13255 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 451,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 225,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 663 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22.6, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Všechny sypké suroviny smícháme vč.2 káv.lžiček sody, přidáme kefír a olej. Dobře rozmícháme, nalejeme na plech vyložený peč.papírem a ve vyhřáté troubě pečeme cca 25 min na 180°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.