Kategorie receptů
- Autor: kvetocka
- Doba přípravy (min.): 35
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 250 |
Špek | 46 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 50 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Energetická hodnota celkem: 4568 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 761 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.