Kategorie receptů
- Autor: billiejean
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 40 |
Víno červené | 300 |
Jelení průměr | 150 |
Brusinky konzervované | 100 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 100 |
Chléb toastový bílý průměr | 170 |
Petržel - kořen | 70 |
Petržel - nať | 30 |
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 70 |
Olej olivový | 30 |
Máslo čerstvé | 50 |
Kaštany | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8956 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 236,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 76,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2985 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 33.3, Sacharidy (g): 78.7, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 25.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.