Kategorie receptů
- Autor: Sanyz
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
pudink vanilkový suchý | 148 |
Vejce celá průměr | 220 |
Kypřící prášek do pečiva | 12 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 11582 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 172,
Sacharidy (g): 276,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 146,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 965 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Suroviny zamíchat, šup do formy a pečeme, dobu musíme ,,vychytat" podle druhu trouby :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.