Kategorie receptů
- Autor: Pettulliik
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné | 180 |
Mouka pšeničná celozrnná | 100 |
Banány | 300 |
Vejce celá průměr | 110 |
Med | 20 |
Vlašské ořechy | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Dochucovadla:
lžička skořice, půl hrníčku vody, místo medu může být třtinový cukr
Energetická hodnota celkem: 7632 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 269,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 106,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 449 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Rozmixované vločky smícháme se zbytkem suchých ingrediencí (mouka, skořice, prášek do pečiva), v jiné misce vyšleháme vejce s cukrem a rozmixujeme společně s banány. Suché i mokré ingredience spojíme dohromady s vodou a nakonec přisypeme nalámané vlašské ořechy. Pečeme při teplotě 190°C cca 30 - 40 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.