Kategorie receptů
- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 250 |
Vlašské ořechy | 200 |
Rozinky Basic | 125 |
Kokos strouhaný | 40 |
Med | 100 |
Kešu | 100 |
Citronová šťáva | 50 |
Kokosový olej Natural | 10 |
Dochucovadla:
Skořice,místo medu použít 3 lžíce agávového sirupu
Energetická hodnota celkem: 12915 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 201,
Sacharidy (g): 269,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 200,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1614 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 25.1, Sacharidy (g): 33.6, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kešu min.4 hod. máčet(lépe přes noc),rozinky aspoň 1 hod.,mrkev rozmixovat, přidat ostat.suroviny na korpus (mrkev,vlašáky,rozinky,kokos,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 2 lžíce, lžičku skořice, mixovat ne do kašovita.Natlačit do formy,uložit na chvíli do lednice.Na polevu rozmix.kešu,olej,3 lžíce medu(sirupu)-já jsem dala 1 lžíci,4 lžíce vody.Mixovat do hladka, nalít na korpus,posypat strouhanými ořechy,nechat několik hodin ztuhnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.