Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto se surimi tyčinkami po italsku

Zpět
  • Autor: Labaro
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 7593 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 243, SAFA (g): 17, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 14

Energetická hodnota na 1 porci: 2531 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 81, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 4.7

Postup přípravy

Na polovině oleje osmahneme polovinu cibule, kterou předtím nadrobno nakrájíme, přidáme rýži a po chvíli zalijeme bílým vínem. Když se ví Za mírného varu přidáváme vývar a mícháme. Rýže se musí dělat v malém množství tekutiny. Na druhé polovině oleje osmahneme zbytek cibulky, přidáme na kroužky nakrájené ředkvičky, surimi tyčinky a na drobné růžice rozebranou brokolici. Když je rýže prakticky dovařená (po cca 30 minutách), přidáme surimi se zeleninou k rýži, krátce povaříme, přidáme nastrouhaný sýr, promícháme a bez vaření checháme ještě asi 10 minut pod pokličkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 03. 2015 13:33
Vývar jsem použil domácí, v receptu je uveden vitaka kvůli nutričním hodnotám

Naši partneři