Kategorie receptů
- Autor: Blanka17
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón průměr (hotový) | 300 |
Česnek | 12 |
Švestková povidla | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Cibule | 110 |
Jelení průměr | 280 |
Švestky sušené | 25 |
Energetická hodnota celkem: 3350 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1117 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 15.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.