Kategorie receptů
- Autor: TheJanesis
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olomoucké tvarůžky 1% | 62 |
Okurky sterilované průměr | 40 |
Cibule | 37 |
Tvaroh odtučněný průměr | 95 |
Cibulka jarní | 12 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, ...
Energetická hodnota celkem: 730 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 183 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Tvarůžky, okurek nastrouhat na struhadle, Cibuli (Cibule ze zavařeniny) i jarní cibulku nakrát na jemno a smíchat s tvarohem. Natřít na chléb, křehký chléb,...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.