Sledujte nás:

Pangasius se špenátem a bramborovými noky

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6382 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 172, SAFA (g): 18, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2127 kJ

Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 57.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.7

Postup přípravy

Nejprve si dáme do rozpálené trouby péci hranolky. Pak uděláme rybu. Plátky osušit, opepřit, osolit a opaprikovat. Osmažit zprudka dozlatova. Odložit na teplý talíř. Ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na 1/2 kolečka, Až zesklovatí, přidáme krátce i sekaný česnek. Pak dáme listový špenát a podusíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři