Kategorie receptů
- Autor: sona1959
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius filety (mražené) | 300 |
Bramborové krokety průměr (mražené) | 400 |
Špenát dušený (na tuku) | 400 |
Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 6382 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 172,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2127 kJ
Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 57.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.7
Postup přípravy
Nejprve si dáme do rozpálené trouby péci hranolky. Pak uděláme rybu. Plátky osušit, opepřit, osolit a opaprikovat. Osmažit zprudka dozlatova. Odložit na teplý talíř. Ve výpeku osmažíme cibuli nakrájenou na 1/2 kolečka, Až zesklovatí, přidáme krátce i sekaný česnek. Pak dáme listový špenát a podusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.