Kategorie receptů
- Autor: janavlaskova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 380 |
Želetava Tomík tavený sýr | 50 |
Perla s máslovou příchutí | 60 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Palouček | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 4978 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 249 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vše našleháme a přidáme nastrouhaná natvrdo uvařená vejce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.