Kategorie receptů
- Autor: mirosgross
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Mrkev | 20 |
Křen | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, cukr, citron
Energetická hodnota celkem: 684 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Suroviny najemno nastroháme nebo nakrájíme. Promícháme a promačkáme. Přebytečnou vodu slijeme. Zakápneme olejem, osolíme, opepříme, přidáme podle chuti cukr a citron. Necháme v chladu odležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.