Kategorie receptů
- Autor: Condlova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kančí průměr | 480 |
Cibule | 75 |
Mouka špaldová celozrnná | 20 |
Houska bílá | 15 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 4146 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1037 kJ
Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Masa umeleme, vše smícháme, utvoříme karbanátky a smažíme na oleji.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.