Kategorie receptů
- Autor: verkka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Sůl | 10 |
Citronová šťáva | 50 |
Arašídy | 100 |
Olej olivový | 25 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 4464 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1116 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
nastrouháme mrkev, nakrájíme zelí na nudličky a přidáme koření.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.