Kategorie receptů
- Autor: ALWIN
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 100 |
Cibule | 40 |
Vejce celá průměr | 165 |
Slunečnicová semínka | 20 |
Pažitka | 2 |
Lučina Jogurtina 21% | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3454 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně nakrájíme cibulku a salátovou okurku. Slunečnicová semínka nasucho opražíme a necháme vystydnout. Všechny zmíněné ingredience dobře promícháme s lučinou a ochutíme solí a pepřem. Pomazánku dozdobíme pažitkou a podáváme nejlépe s kváskovým chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.