Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vajíčková pomazánka

Zpět
  • Autor: ALWIN
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 3454 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 66, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 34, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 864 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně nakrájíme cibulku a salátovou okurku. Slunečnicová semínka nasucho opražíme a necháme vystydnout. Všechny zmíněné ingredience dobře promícháme s lučinou a ochutíme solí a pepřem. Pomazánku dozdobíme pažitkou a podáváme nejlépe s kváskovým chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři