Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zpět
  • Autor: Janka53
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé kysané200
Mrkev100
Jablka150
Cibule30
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 1148 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 2, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 574 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Kyselé zelí nakrájíme, oloupané jablko a mrkev nastrouháme nahrubo. Cibuli nakrájíme nadrobno. přidáme olej a promícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři