Kategorie receptů
- Autor: Zkatedraly
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Polenta (v suchém stavu) | 15 |
Máslo čerstvé | 7 |
Jáhlové vločky BIO | 15 |
Datlový sirup | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 20 |
Špaldové vločky | 20 |
Slunečnicová semínka | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1277 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.