Kategorie receptů
- Autor: Kamilka84
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr | 370 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 120 |
Celer bulva | 30 |
Petržel - kořen | 40 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Máslo čerstvé | 10 |
Víno červené | 170 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 450 |
Ocet | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3972 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1324 kJ
Bílkoviny (g): 29.7, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.