Kategorie receptů
- Autor: linda48
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Zeleninová polévka s krupicí a vejcem
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pšeničná krupice | 15 |
Zeleninová směs na svíčkovou | 70 |
Bílek | 30 |
Voda | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 421 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
V hrnci na sucho opražíme krupici až začne voňet, přidáme zeleninu, zalijeme vodou a osolíme, opepříme. Na konci vaření přidáme bílek a petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.