Kategorie receptů
- Autor: Milili
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko sušené polotučné (suchý stav) | 120 |
Bílek | 35 |
Tvaroh odtučněný průměr | 50 |
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 5 |
Čokoláda hořká 85 % průměr | 8 |
Dochucovadla:
umělé sladidlo, mandlové aroma
Energetická hodnota celkem: 2633 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 329 kJ
Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vytvoříme těstíčko - sušené mléko, bílek, tekuté umělé sladilo, mandlové aroma. Důkladně propracujeme, utvoříme 16 kuliček, které vtlačíme do formiček na čokoládové pralinky (nebo od bonboniéry). Uprostřed utvoříme důlek pro náplň. Náplň - DUK nutella. Nakonec uzavřeme bonbón rozpuštěnou čokoládou a dáme do ledničky ztuhnout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.