Kategorie receptů
- Autor: AnnaBar
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sterilovaná | 400 |
Citronová šťáva | 30 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 150 |
Vejce celá průměr | 240 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Dochucovadla:
stevia, kypřící prášek
Energetická hodnota celkem: 4399 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 106,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 275 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cizrnu rozmixujeme dohladka a přidáváme ostatní přísady. Těsto nalijeme do formy na bábovku (buď vymazné a vysypané kakaem nebo do silikonové). Pečeme na 175°asi 45 minut nebo dokud těsto neulpívá na špejli.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.