Kategorie receptů
- Autor: veprburt
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 459 |
Pór | 81 |
Cibule | 72 |
Olej olivový | 11 |
fixamyl (Amylon) | 7 |
Energetická hodnota celkem: 3200 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1600 kJ
Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.