Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

rizoto špenátové

Zpět
  • Autor: magdinak
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek

Energetická hodnota celkem: 10582 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 419, SAFA (g): 32, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2116 kJ

Bílkoviny (g): 12.2, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 83.8, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji osmahnout cibuli, pak přidat suchou rýži, zalít vodou, pak přidat špenát a vařit 20-25min, než je rýže hotová, osolit, opepřit, event.přidat 2-3 stroužky česneku. Až je rýže skoro hotová přidat kousek másla a smetanu a chvíli prohřát. Lze přidat navrch sýr - parmezán apod.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři