Kategorie receptů
- Autor: kursovam
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka vepřová průměr | 200 |
Kečup Heinz Fit | 20 |
Hořčice klasická (Spak) | 40 |
Ocet | 15 |
Olej olivový | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
Cibule | 40 |
Okurky sterilované průměr | 40 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 50 |
Dochucovadla:
pepř nebo chilli podle chuti
Energetická hodnota celkem: 2766 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 14.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Do kastrolku dáme olej, ocet, kečup, hořčici a cukr a přivedeme k varu. Umeleme šunku nebo salám, okurku a nakrájíme cibuli. Přidáme jogurt nebo majonézu a vmícháme do vychladlé omáčky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.