Kategorie receptů
- Autor: antoninpetras
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 20 |
Jogurt bílý smetanový průměr | 500 |
Okurka salátová | 400 |
Energetická hodnota celkem: 2812 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 469 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Na jemném struhadle nastrouhat 2 salátové okurky. V utěrce z nich vymačkat šťávu. Okurky v míse smíchat s jogurtem (hustý řecký smetanový), solí, pepřem a 2-3 stroužky česneku. Nechat min. hodinu v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.