Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Píchaná kefírová buchta s kokosem

Zpět
  • Autor: Sanyz
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 28.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 16085 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 479, SAFA (g): 100, Cukry (g): 214, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 574 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 17.1, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

2 vejce, 80g třinového cukru, 1 van. cukr rozmícháme, přidáme kefír 500ml a40g oleje, přisypeme 200g špaldové a 140g polohrubé moukuy rozmíchanés 40g kokosu a práškem do pečiva a dobře promícháme, nalejeme na plech na pečicí papír a pečeme v předehřáté troubě při 180 stupních až je koláč růžový. Do ještě teplé buchty uděláme tenkou vařečkou dírky( hodně) a nalejeme polevu a důkladně rozetřeme, aby nám zatekla do dírek ...necháme vychladnout. Poleva - máslo ( 80g ) rozpustíme v kastrůlku, přidáme 15g kakaa a 80g mletého cukru, asi 3 lžíce horké vody ( rum nebo tresť)a metličkou pořádně rozmícháme!!! Posypeme kokosem asi 35g.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři