Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát Nicoise

Zpět
  • Autor: miroslawa
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1665 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Uvařte brambory tak, aby byly měkké, ale nezačaly se ještě rozpadat. Fazolové lusky mezitím našikmo nakrájejte na kousky a přidejte k bramborům – na uvaření jim stačí osm minut. Olej z tuňáka slijte do misky, přimíchejte k němu olivový olej, ocet, hořčici a majonézu, dochuťte solí a pepřem. Prošlehejte, aby vznikl krémový dresink. Brambory, fazole, cherry rajčata, na hniličko uvařená vejce, kousky listového salátu, tuňáka a olivy smíchejte a vše pokapejte dresinkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři