Kategorie receptů
- Autor: miroslawa
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 100 |
Tuňák v oleji | 60 |
Olej olivový | 3 |
Hořčice kremžská průměr | 3 |
Ocet Balsamico | 2 |
Vejce celá průměr | 55 |
Fazolky | 50 |
Salát hlávkový | 50 |
Rajčata Cherry | 50 |
Olivy černé | 25 |
Energetická hodnota celkem: 1665 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Uvařte brambory tak, aby byly měkké, ale nezačaly se ještě rozpadat. Fazolové lusky mezitím našikmo nakrájejte na kousky a přidejte k bramborům – na uvaření jim stačí osm minut. Olej z tuňáka slijte do misky, přimíchejte k němu olivový olej, ocet, hořčici a majonézu, dochuťte solí a pepřem. Prošlehejte, aby vznikl krémový dresink. Brambory, fazole, cherry rajčata, na hniličko uvařená vejce, kousky listového salátu, tuňáka a olivy smíchejte a vše pokapejte dresinkem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.