Kategorie receptů
- Autor: Blanka17
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 250 |
Králičí průměr | 100 |
Cibule | 40 |
Brusinky sušené proslazené | 25 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Máslo čerstvé | 20 |
Jablka | 40 |
Víno červené | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 4 |
Energetická hodnota celkem: 4286 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 286 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.