Kategorie receptů
- Autor: Jayinka
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 300 |
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Mouka pohanková | 300 |
Mouka žitná celozrnná | 150 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 10220 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 463,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1703 kJ
Bílkoviny (g): 15.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 77.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.