Kategorie receptů
- Autor: Basty
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
1l vývaru z 3/4kg hovězích žeber, zelenina polévková, nudle
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 60 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 250 |
hovězí vývar | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, petrželka
Energetická hodnota celkem: 2985 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 746 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 9, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Zeleninová směs nemražená,krájená co nejvíc na jemno, složení podle chuti a sezony. kořenová zelenina, fazolky nebo kapustičky, cuketa, hrášek, jarní cibulka, řapíkatý celer, kousek dýně, kousek brokolice a květáku.. Hovězí vývar - pomalu vařený min.3 hods cibulí, kořenovou zeleninou a kořením (bobk.list,Nové koření, pepř..)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.