Kategorie receptů
- Autor: JitkaSol
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 900 |
Vejce celá průměr | 275 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 270 |
Džem průměr | 100 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Žloutek | 80 |
Energetická hodnota celkem: 16434 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 143,
Sacharidy (g): 528,
SAFA (g): 79,
Cukry (g): 329,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1027 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 8.9, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 20.6, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.