Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

květákový mozeček s hovězím masem

Zpět
  • Autor: vitr74
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

provensálské bylinky - sušená směs

Energetická hodnota celkem: 4161 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 24, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 33 kJ

Bílkoviny (g): 0.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Květák spaříme, nasekáme na drobno, mrkev nastrouháme na hrubo, papriku nakrájíme na kostičky, cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme mleté hovězí maso a česnek a podusíme. Směs masa a cibule smícháme s květákem, rozšlehanými vejci a dáme na cca 30 min zapéct

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři