Kategorie receptů
- Autor: baruskaschejbalova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 850 |
Cibule | 150 |
Slanina anglická | 125 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7800 kJ
Bílkoviny (g): 202,
Tuky (g): 100,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1560 kJ
Bílkoviny (g): 40.4, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.