Kategorie receptů
- Autor: Terinana
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rybíz červený | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Smetana zakysaná 15% | 760 |
Piškoty tradiční | 120 |
Energetická hodnota celkem: 7726 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 78,
Cukry (g): 91,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 644 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 12.9, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Rozložíme do formy piškoty, dáme vrstvu zakysané smeta smíchanou s cukrem a rozložíme rybíz. Poté uděláme celý proces znovu. Celý dezert musí ztuhnout zhruba 4 hodiny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.