Kategorie receptů
- Autor: Avovlub
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 58 |
Játra kuřecí | 391 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 4362 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2181 kJ
Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.