Kategorie receptů
- Autor: katerina.svobodova
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 300 |
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle) | 140 |
Rajský protlak | 120 |
Rajčatové pyré | 400 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Dochucovadla:
sůl, oregano
Energetická hodnota celkem: 3391 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 27 kJ
Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Tuňáka ve vlastní šťávě smíchat na troše oleje s nakrájenými rajčaty, kukuřicí, přidat protlak a koření. Podávat s těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.