Kategorie receptů
- Autor: tresnickova
- Doba přípravy (min.): 7
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Ocet | 7 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 39 |
Dochucovadla:
sůl,cukr
Energetická hodnota celkem: 640 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 213 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 12.7, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
oloupeme okurku,nastrouháme do mísy,do pulitru nalejeme vodu pridáme ocet, cukr a osolime okurku , necháme rozpustit cukr a nalijeme lák na okurky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.