Kategorie receptů
- Autor: praradka
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Šunka od kosti | 400 |
Vejce celá průměr | 220 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Hrášek sterilovaný průměr | 380 |
Energetická hodnota celkem: 8134 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 2034 kJ
Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 47.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 3.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.