Kategorie receptů
- Autor: Edita1
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 200 |
Cibule | 100 |
Rajčata | 300 |
Citronová šťáva | 30 |
Olej olivový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2025 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.