Kategorie receptů
- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur varený | 170 |
Rajčata | 240 |
Okurka salátová | 110 |
Cuketa | 120 |
Bílek | 70 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 |
Olej olivový | 6 |
Citronová šťáva | 6 |
Sůl | 3 |
Dochucovadla:
bylinková soľ
Energetická hodnota celkem: 2094 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 524 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Bulgur uvaríme a necháme vychladnúť. zeleninu nakrájame, pridáme tuniaka vo vlastnej šťave (vodu zlejeme), nadrobno nakrájané na tvrdo uvarené bielko a bulgur. zaleje olivovým olejom a šťavou z jedného citróna. Pridáme bylinkovú soľ a petržlenovú vňať. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.