Kategorie receptů
- Autor: hakykralova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 300 |
Rýže natural (v suchém stavu) | 250 |
Česnek | 40 |
Cibule | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 13 |
Fazole (v suchém stavu) | 250 |
Paprika bílá | 70 |
Rajčata | 160 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kari
Energetická hodnota celkem: 8578 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 382,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2145 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 95.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazole(namočené přes noc) vaříme téměř do změknutí, poté přidáme dýni (šetříme hrnce, že :D) Vedle na pánvi osmahneme cibuli a česnek na oleji spolu s kari (lépe se uvolní chuť). Přidáme papriku a rajčata. Scedíme naši směsku z prvního hrnce a přihodíme na pánev. Osolíme a opepříme. Jako přílohu volíme směs naturální a červené rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.