Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová dýně

Zpět
  • Autor: hakykralova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari

Energetická hodnota celkem: 8578 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 382, SAFA (g): 4, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2145 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 95.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fazole(namočené přes noc) vaříme téměř do změknutí, poté přidáme dýni (šetříme hrnce, že :D) Vedle na pánvi osmahneme cibuli a česnek na oleji spolu s kari (lépe se uvolní chuť). Přidáme papriku a rajčata. Scedíme naši směsku z prvního hrnce a přihodíme na pánev. Osolíme a opepříme. Jako přílohu volíme směs naturální a červené rýže.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 09. 2015 20:17
Zítra to hned vyzkouším a napíšu, jak to chutnalo, ale vypadá to naprosto skvěle :-)
21. 09. 2015 10:41
Vypadá to moc dobře, určitě to vyzkouším, jen bych snížila sacharidy (rýži a fazole na 160 g).

Naši partneři