Kategorie receptů
- Autor: jana.gregarova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Mrkev | 80 |
Šunka krůtí průměr | 50 |
Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pažitka
Energetická hodnota celkem: 2260 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 565 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Smíchejte 250 g tvarohu, 1–2 mladé mrkve, 50 g nasekané krůtí šunky, 50 g (polo)tvrdého sýra (goudy, ementálu , čedaru), nastrouhaného, 1 vejce natvrdo, najemno nastrouhané, lžičku plnotučné hořčice a ½ svazku pažitky, najemno nasekané. Osolte a opepřete.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.