Kategorie receptů
- Autor: luciehru
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 919 |
Moravské uzené | 423 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Dochucovadla:
Ocet, sul.
Energetická hodnota celkem: 3685 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 2.2
Postup přípravy
Kapustu nakrajime, podusime, pridame uzene na kosticky nakrajene a zahustime jiskou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.