Kategorie receptů
- Autor: continuity
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá | 280 |
Máslo čerstvé | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 22 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Jablka | 1300 |
Vlašské ořechy | 60 |
Rozinky sultánky | 30 |
Energetická hodnota celkem: 14202 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 160,
Sacharidy (g): 443,
SAFA (g): 75,
Cukry (g): 192,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 888 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.