Kategorie receptů
- Autor: piskulka84
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 250 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 40 |
Víno portské | 40 |
Celer bulva | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 800 |
Sůl | 8 |
Energetická hodnota celkem: 2164 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ
Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.