Kategorie receptů
- Autor: svataj
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
krev | 1500 |
Cibule | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 100 |
Vejce celá průměr | 210 |
Česnek | 20 |
Strouhanka | 100 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Energetická hodnota celkem: 12918 kJ
Bílkoviny (g): 285,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1077 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
sůl.pepř
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.