Kategorie receptů
- Autor: aleachim
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hraška na zahuštění | 26 |
Česnek | 12 |
Mrkev | 143 |
Celer bulva | 140 |
Klobása ostravská | 104 |
Cibule | 150 |
Olej olivový | 31 |
Hrách (v suchém stavu) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6073 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 178,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1215 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 9.2, Sacharidy (g): 35.6, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.