Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

krém z celeru a červené řepy

Zpět
  • Autor: pancelka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, petrželka a libeček.

Energetická hodnota celkem: 2157 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 78, SAFA (g): 4, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 360 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na lžíci oleje zpěníme jednu cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou půlku celeru a malou řepu, nebo půlku větší. Orestujeme, podlejeme vodou a necháme dusit do změknutí. Řepě to trvá poměrně dlouho. Když je zelenina měkká, rozmixujeme ji do hladka , naředíme litrem až litrem a půl vody (máme-li zeleninový vývar, můžeme použít) a na závěr přidáme trochu smetany (může být i sojová). Dosolíme, opepříme, přidáme libeček a petrželku, a je hotovo

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři